TRADICIJA

Porodica je najvažnija tačka, vaš centar planete i nukleus svakog zdravog društva. Ponosni smo što zdravi koreni naše kompanije sežu i dalje od njenog zvaničnog osnivanja 1987. godine. Ovu godinu ipak uzimamo za početak uspona naše elementarne poslovne filozofije - vrhunsko majstorsko znanje tradicionalnih metoda u preradi drveta kao baza modernoj industriji nameštaja. Spoj starih karakteristika kada je kvalitet i trajanje bio suština i savremenih tendencija svedenih linija u dizajnu urbanih enterijera.

KONCEPT

Esencijalna tačka našeg predanog rada je kreiranje jedinstvenih komada nameštaja koji će upotpuniti sofisticirani način života zahtevnih kupaca, hedonista koji imaju izgrađen stil i znaju čime žele da popune svoj životni prostor. Naše ime je prepoznatljivo na tržištu, posebno kod segmenta profesionalaca oličenih u arhitektama enterijeristima i to nam daje snagu da bezkompromisno nastavimo dalje istim putem.

PRODAJNA MREŽA

Nameštaj sa potpisom Mita se klijentima predstavlja samo u najboljim salonima nameštaja i opremanja enterijera širom zemlje. Budući da se radi o ”Custom selection” proizvodnoj filozofiji, vreme isporuke je do trideset dana, uz mogućnost biranja vrste drveta i velike palete materijala.

PROIZVODNJA

Proizvodni objekti fabrike prostiru se na oko 17.000 m2 površine uključujući 10.000 m2 proizvodnih hala, sušara, objekata za tradicionalnu i kompjuterizovanu obradu, lakiranje i specijalne tretmane poluproizvoda.

TRAJANJE

Od samog osnivanja primesa na kojoj insistiramo je kvalitet u celom procesu. Od izbora sirovina pa do finalnih proizvoda koji izlazi pred kupca. Od skice i dizajna do modernog enterijera vašeg doma. Inspiraciju za naš nameštaj nalazimo u urbanoj eleganciji neprikosnovenog italijanskog stila i svedenim formama čuvene skandinavske škole dizajna. Sofisticirane i skladne, naše stolice, stolovi, trpezarijske garniture, komode i vitrine su idealne za kreativno kombinovanje. Svi se dobro sećamo nameštaja naših deka i baka koji je nekada pravljen da traje i da se nasleđuje generacijama. U našoj kompaniji baštinimo tu tradiciju i pravimo nameštaj koji će trajati.